Maak je maatschappelijke betrokkenheid concreet

Met het programma Kletsbuddy's op het Werk kun je als bedrijf je ambities voor maatschappelijk betrokken ondernemen praktisch invullen. Bied je anderstalige medewerkers een eigen Kletsmaatje. Laat je medewerkers als vrijwilliger meedoen, kort- of langerdurend, onder of buiten werktijd. Of steun ons financieel. Zo bied je meer nieuwkomers de kans om hun taalvaardigheid te vergroten en hun talenten in te zetten op de werkvloer en in de samenleving.

Hoe werk je als bedrijf met Kletsmaatjes samen:

Vrijwilliger worden Kletsmaatjes

1. Een kletsmaatje voor je anderstalige medewerker(s)

Bied je anderstalige medewerker(s) de kans om wekelijks online met een getrainde vrijwilliger 1op1 het spreken te oefenen. 10 of 20 sessies kletsen door videobellen over werkvloerthema's: zo groeien spreekvaardigheid en taalsouplesse. En zeker zo belangrijk: het zelfvertrouwen om Nederlands te spreken. Kletsbuddy's op het Werk levert groot resultaat op de werkvloer. Doe mee!

2. Je medewerkers als kletsmaatje

Investeer in het werkplezier van je medewerkers en bied hen de kans om actief te zijn als vrijwilliger bij Kletsmaatjes voor Werknemers. 10 of 20 keer wekelijks een uurtje online kletsen levert veel op voor de maatschappij en voor henzelf. De praktijk leert namelijk dat je medewerkers uit hun bubbel komen, nieuwe energie opdoen en met meer inspiratie de werkvloer opgaan. Zij gingen je voor:

Kletsmaatjes kennismaking

"Collega’s zijn onderling meer verbonden doordat ze samen aan iets werken. Je begrijpt dat ik als werkgever de vruchten pluk van tevreden, gelukkige en vitale medewerkers die voelen: mijn inzet doet er écht toe.”  - Franka van Dommelen, Emma Handson 

Taalcoaching Kletsmaatjes

3. Donatie of vriendschap

Je kunt als bedrijf Kletsmaatjes steunen zonder je medewerkers in te zetten. Om ons programma duurzaam draaiend te houden is geld nodig voor training van de vrijwilligers en begeleiding van de deelnemers. Steun Kletsmaatjes daarom financieel met een eenmalige donatie, via een bedrijfsinterne actie of word onze 'bedrijfsvriend'. 

Meer weten? Laat een contactverzoek achter en Sylvia de Groot Heupner neemt contact met je op.

>